Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Hauger skilt og bilreklame

www.bilreklame.com
Gjestebok
› Forfatter: Jan H
Opprettelses dato: 2010-10-27
Frister og kommentere litt her, når det gjelder skoti så innbefatter det hølene skipavik, skoti,gåpavad (sahara) og grovhølen og det er gode høler og det er plass til mange fiskere. Nå vet jeg ikke hva prisen er men valdet er godt tillrettelagt med en flott gapahuk for grilling, matlaging og sosialt samvær, båt for fiske i sahara osv. Lodgen er fantastisk flott med de mulighetene som er tilknyttet den, sengeplass til 10 fiskere osv. Hvor mange fisker det er tatt på valdet vil naturligvis variere fra år til år og tidligere har de vist til høyere fangstall enn i år. Valdet blir leid ut i sin helhet og hvordan den enkelte gjeng velger og prioritere sitt fiske vil også variere. Noen vil sette den sosiale biten høyest og kansje syntes at en liten runde på strekket er passeligt noe de selvfølgelig har mulighet til og bestemme selv, de har tross alt leid strekket med tillhørende fasiliteter. I dette tilfellet så blir det ikke korrekt og bare se på fangst-tall men hva som også er innkludert når en leier strekket. Nå er det varierte muligheter for deg og andre i lågen, det selges også døgnkort oven og nedenfor med og uten overnattingsmuligheter og variable priser. Generelt i lågen så er det ikke så mye fisk at en kan brilliere med feks Gaula tendenser. Så oppsumert så er det muligheter for åpent kortsalg noen steder og med tilrettelegging og innsats fra utleier så kan en kalle et strekk ekslusivt sånn er det bare. Hva du, jeg og andre velger blir opp til hver og en og selvfølgeligt hva en vil legge vekt på. Lykke til
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2010-10-27
Hallo,bare refererer til det som er blitt sagt om Skoti i ca.100 år. Når det gjelder Grov så er det helt riktig at det ble dradd opp mere der. Du får prøve å finne et sted å fiske som kan passe deg bedre,det er mange fine plasser i Suldalslågen. Skjønner vel ikke helt poenget ditt,men send meg gjerne en mail så kan vi ta det der.
› Forfatter: hammer
Opprettelses dato: 2010-10-27
Pris for å leie denne sonen altfor høy ift. hva dere kan vise til av fangst. Ser dere skriver følgende:Skotihølen er regnet for å være den beste i Suldalslågen Det må være ønsketenkning. Det blir tatt en god del mer på Grov. Det er en flott sone men den er dyr og noe oppskrytt.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2010-10-09
Hei. Har ikke helt kontroll,men ca 30 laks tenker jeg,det burde kanskje blitt tatt det doble. Det kommer nok av forskjellige ting at det ikke er tatt mere,men det kan vi ta en annen gang. Det har vært en utrolig bra oppgang som du sier og det er faktisk bra oppgang enda.Det lover jo godt for de kommende år får vi håpe.Det er tatt mye små laks i år utolig at det ikke er tatt mere fisk mellom 5 og 10 kg,for det har gått opp bra av dem. Vi får håpe at det blir tatt mere storlaks neste år,ekspertene tror det. Så du får ta med deg noen venner å komme å fiske i Suldal neste år. Hei då.
› Forfatter: Ronny Svensson
Opprettelses dato: 2010-10-08
Hej! Undrar hur många laksar ni fick i Skotihölen detta år när oppgangen var den bästa på länge? Det har varit väldigt lite fangstrapporter på er hjemmeside. Min far och jag lejde fisket på nordsidan av elva fra Garaneset till Litlehaga bru fra 1977 till 1995. Numera fiskar vi i den stora sydsvenska elva Lagan, ett regulert vatten, där norska Statkraft äger kraftstationerna och sätter ut omtrent 90 000 lakssmolt om året. Rekordfiske där i år, en uke kvar av sesongen, men redan har 2300 laks blitt fanget mot ca 1600 2009. Lagan är den bästa lakselven i Sverige om man ser till antal och totalvikt. Med vennlig hilsen Ronny
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2010-10-04
"Lokal helt" lokale helter har vel et navn,tørr de ikke å stå frem med navn er de ikke helter.Kan nok se ut til at denne helten må drive med det han driver med og ikke uttale seg om noe han ikke har det snev av peiling på. Det er lov å ha meninger om saker å ting,men det får være grenser. Send meg en mail du,så skal jeg forklare deg litt om virkeligheten. Som du skjønner tar du fulstendig feil i dine antagelser og påstander.
› Forfatter: Lokal helt:)
Opprettelses dato: 2010-10-04
Syntes det med kamera er juks og fanteri, må vel gå an å få fisken uten å se den/vite hvor den står:) er jo ikke mye til sportsfiske dette Men i det hele tatt er dette lovlig? å fiske på kamera trur ikje d.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2010-10-02
Jeg gleder meg nok mye mere til maten din Gøran,du er en kjerne gutt som alle liker og trives sammen med,tusen tusen takk for all hjelp og fine stunder. Vi får se hvordan det blir til neste år og hvordan ting blir,kanskje vi skal finne på noe nytt,på en eller annen måte. En forandring må det bli på en eller annen måte,så får vi se hva som skjer.Det ser vel ut til at det blir uten kameraer neste år,det er for liten vilje til å ta hensyn og da så.
› Forfatter: gøran
Opprettelses dato: 2010-10-02
Tusen takk for alle fine stunder i skoti og i lodgen alltid i like hyggelig selskap. Jeg har allerede begynnt og lengte etter torsdagskomle i Sand.


Quad Live Cam
Underwater camera
fiske.jpg
Google oversetter
 2020 sesongen er over. Det ble tatt 52-53 laks på valdet i år, vi må vel si oss fornøyd med...
Fra: 2020-10-01
Suldalslågen
  Det har i perioder vært tregt fiske,mye fisk ,men den ville ikke ta. Vi har funnet ut at vi ...
Fra: 2018-10-03
Forfatter: Bart
Vi øker effektiviteten din på Internett, sjekk tilbudet vårt i dag! http://www.softnetium.pl/
Fra: 2020-10-12