Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Hauger skilt og bilreklame

www.bilreklame.com
Gjestebok
› Forfatter: Jan Egil
Opprettelses dato: 2009-10-22
Hei Må vi på død og liv kakke noen fisk i det heletatt da ? jeg fisker for å ha det moro og fordi det er kjempe fin avkobling. ikke noe slår en skikkelig fiske tur med kompiser, laks som hopper og forhåpentlig vis biter..((-; skjønner jo at det ikke er så mye laks som før i tiden men tror man må se mere på helheten en de fiskene som vi med stang klarer å lure opp i løpet av en sessong. Kan ikke helt se at å stenge elva vil ha noe å si så lenge de er tellinger på at det er like mye eller mer fisk som går opp i år som tidligere. Nei slutt å kakke fisk, opp med den ta ett kjapt bilde og så rett tilbake i elva. mulig jeg blir litt ensporet når det gjelder dette siden jeg er super allergisk mot fisk...((-; Ellers har det vært ett knall år med bra med fisk for oss som fisker mest i Lågen, ikke laks riktig nok men Diger ørret blir det inni mellom. Nå fremmover blir det bare fluebinding med litt attåt, greit det også så lenge snøen ligger her. Mvh Jan Egil
› Forfatter: Leiv
Opprettelses dato: 2009-10-14
Hei Agnar. Eg tok an! Hadde mistanke om fingertrøbbel men kunne ikke la være å erte litt. Lake er forresten en torskefisk og god matfisk, har jeg blitt fortalt. Har ikke prøvd den ennå. Skal ikke klage mer på sesongen 2009, viser bare til flere artikler i bladet Fiske og statistikken fra direktoratet. Ønsker deg og Øyving en fredelig og kriblende fluebindesesong.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2009-10-12
Hei igjen Leiv. LAKE er en fisk som vi kan fiske,i Harestuvannet istedenfor Laks,tog du an. Det var nok kommet inn en e istedenfor s på slutten. Skjønner att du vil gjøre noe,men hva ? Det er mere fisk i elva nå sammenlignet med året før.Det kommer jo av att vi har fisket opp mindre fisk i år. At vi ikke får fisk betyr vel ikke att elva må stenges,det rimer ikke. Skjønner att du blir frustrert når du fisker og fisker og ikke får fisk,men du kan trøste deg med att du ikke er alene,vi blir det alle sammen. Jeg pleier å si vi driver med kultivering. Jeg lover deg bedre fiske neste år hvis værgudene gir oss bedre vær,høytrykk,og noen kraftige regbyger innimellom,da smeller det,skal du se. I Skoti i slutten av aug. er jeg helt sikker på at det var ca.150 laks,ingen ville ta,det sto 8 laks i kameraene sammtidig,de dekker ca.3 % av hølen.
› Forfatter: Leiv
Opprettelses dato: 2009-10-10
Hei Agnar. Hva har fangst av LAKE å gjøre med laksebestanden? Jeg er en uvitende! Fangsten i år er ca 30% mindre enn i 2008 som var nesten 50% lavere enn 2007. NOE MÅ GJØRES!!!
› Forfatter: Leiv
Opprettelses dato: 2009-10-08
Hei alle laksevenner. Mente ikke å fremstå som en gammel, frustrert surpomp. Jeg er bare bekymret for utviklingen i Suldalslågen. 2009 har vært et skuffende år uansett hvordan man ser på det.Været har nok hatt en ikke uvesentlig betydning. Store nedbørsmengder, noen ganger over korte perioder, har har fått bekkene til å svulme opp og føre brunt vann inn i Lågen og kan være en av årsakene. Avrenning fra bl. a. industriområdet over Øvre Høse har bidratt til å gjøre forholdene i Sandsfossen vanskelige i lange perioder med farget vann. Under slike forhold er det alltid vanskelig å få laksen til å ta. Når det gjelder tiltak for å bedre situasjonen nevnte jeg noe så drastisk som fredning i 5 år. Jeg innser at dette ville fått store konsekvenser, bl.a. økonomiske både for grunneiere og andre. Alternativet er å videreføre dagens regler. Å gjenninnføre regelen med gjenutsetting av all villaks over 75 cm ville definitivt være den dårligste løsningen(ref en av våre "kjære" stortingsrepresentanter som ble tatt med storlaks og sa: har han bete på så ska han jaggu væra med heim!
› Forfatter: Jan H
Opprettelses dato: 2009-10-08
Nå har nå sikkert været en god del og si, slik vi har hatt det i år så har det vært lavtrykk på lavtrykk og dermed mye høy vannføring, der jeg fisker mye er ovom juvet og oppover der har det vært merkbart mye høy vannføring, det kan synes som at laksen vegrer seg for og gå forbi skoti når det er oppimot 78-80m3 og når elva har vært på vei ned så har det det kansje smetta et par lakser igjennom som forsvinner i elva og glir som skygger oppover de gjør ikke mye av seg på 1 km elv, før det kommer ei ny skur og elva spretter opp i 100 med en gang. En kan sikkert si det at da blir jo laksen stående der nede og det er mye laks og fiske på, greit nok det men det har jo også virket som om alt stopper opp både lysten til og ta og vandringsmønsteret bremses, laksen går fort i hvilemodus (tror jeg) Om dette skyldes at den ikke kommer lengre eller mye dårlig vær og relativt høy elv hele tiden ? en kombinasjon av disse forholdene og flere tror nå jeg. Jeg har mere tro på fisket når en har sirkulasjon på laksen, at den kan gå fra høl til høl med korte hvilepauser innimellom da er den også hissigere til og ta. Og Øyvind jeg viste ikke at du bant fluer på vinteren, kan du binde noen til meg også :)
› Forfatter: Øyvind Vårvik
Opprettelses dato: 2009-10-07
Hei alle laksegalne, og dei som med åra er blitt litt mindre laksegalne enn før. Leiv er visst ein av dei sistnevnte og vil totalfreda laksen i Suldalslågen i 5 år. Eg har også fiska laks i mange år, og det "kriblar" ikkje like mykje som før, men eg tenkjer også på andre enn meg sjøl ,veit at "kriblinga" startar allereie om vinteren når fluene for kommande sesong skal bindast. Har forresten hatt maaange flotte fisketurar utan fisk....-og spesielt i fint ver saman med gode kameratar. Det er vel ikkje manko på gytelaks i elva som gjer at enkelte har hatt dårlig fangstresultat i år?! Det er ikkje for lite gytelaks som er problemet i elva, men for lite gode oppvekstområde for yngelen er eit stort problem. Menneskeskapte problem for utvandrane smolt i fjorden, og oppvekstforhold i havet skulle ein heller hatt fokus på. Eg spår finver neste sesong, så SKITT FISKE !
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2009-10-07
Hei Leiv. Hvorfor mener du elven må stenges ? Fordi vi har fått lite fisk ? Fordi det er for lite laks ? Hva er årsaken til at vi har fått lite lake ? Vi kan stille mange spørsmål og det er nok mange svar. Det vi vet er et greit utgangspunkt: Det har gått opp ca.like mye laks i år som i fjor. Det vil da si at det er mere fisk igjen i elven i år enn i fjor. Kan dette ha noe med været vi har hatt i år ? Jeg er veldig klar for å høre hva dere der ute mener om dette,men å bare mene at elven må stenges er jeg ikke enig i Leiv. Hadde det vært katastrofe oppgang,men det har det ikke vært. Det er vel sånn at dette har gått opp og ned i alle år,sånn er det med fugl og dyr også,noen år er det mye andre år lite. Vi bør holde et våkent øye på dette,men ikke få helt panikk ,er min mening. Får høre fra dere da.
› Forfatter: Leiv
Opprettelses dato: 2009-10-07
Hei alle Suldalslågens venner. 2009 ble ett katastrofeår, tre turer med en fangst på 0,9 kg! Hva blir konsekvensene for neste sesong? Fang og slipp, utsetting av all villaks over 75 cm, total fredning. Personlig er jeg tilhenger av total fredning i 5 år. Har fisket i Suldal siden 1973 men har aldri opplevd maken, det har vært gode år (1974/75) og tidlig i nittiårene, men nå synest det håpløst. Til de som har ansvaret for forvaltningen: LYKKE TIL1
› Forfatter: Anne
Opprettelses dato: 2009-10-02
Hei, vi vil også takke dere for en kjempefin avsluttnings helg på Skoti Lodge med masse god mat og kjempefin musikk med Leif og kompisane inkl. Agnar! Mvh. Anne & Geir


Quad Live Cam
Underwater camera
fiske.jpg
Google oversetter
 2020 sesongen er over. Det ble tatt 52-53 laks på valdet i år, vi må vel si oss fornøyd med...
Fra: 2020-10-01
Suldalslågen
  Det har i perioder vært tregt fiske,mye fisk ,men den ville ikke ta. Vi har funnet ut at vi ...
Fra: 2018-10-03
Forfatter: Bart
Vi øker effektiviteten din på Internett, sjekk tilbudet vårt i dag! http://www.softnetium.pl/
Fra: 2020-10-12