Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Hauger skilt og bilreklame

www.bilreklame.com
Gjestebok
› Forfatter: Auren
Opprettelses dato: 2009-08-31
Det er trist å se slikt. Det nok dessverre mange fiskere som har for spinkelt utstyr/tøm. treffer stadig fiskere som forteller om fisk som har slitt seg. Vi må bli flinkere til å bruke skikkelig utstyr og sjekke tøm. Kutte av et stykke av og til slik at skader i tøm fjernes.
› Forfatter: Gjedda
Opprettelses dato: 2009-08-31
Den fisken som står der nå har jo en spinner i munnviken.
› Forfatter: Birger
Opprettelses dato: 2009-08-28
Hei agnar :) må bara si med ein gang att du har ei fantastisk side her.selv ligger eg hjemme med opperert kne og kan nnesten ikkje flytte meg av benken og da er de utrolig flott og kunne se på all den fine laksen i kamera:) i dag står de mye bra fisk i skoti hølen,kunne telle 7 laks i kamera på ein gang i dag og de er ny rekord for min del tror eg..håper eg e oppe og går til slutten av sesongen så eg får med meg avslutningen;) skulle godt tenkte meg ett døgn i skoti og fått svingt flua litt :D
› Forfatter: Terje, pulver hvitt og grått
Opprettelses dato: 2009-08-23
Hei Agnar. Bare en liten hilsen fra en som sitter og ser på bilder og tenker at det bare er en uke igjen til vi er på plass. Noe jeg ser frem til.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2009-08-13
Fangstraport fra Suldalslågen ligger på siden dems nå.http://www.suldalslagen.no/public.aspx her finner du den. Takk for hyggelige tilbakemeldinger.
› Forfatter: Einar
Opprettelses dato: 2009-08-13
Supert opplegg med de live kamerane. Liker meg godt i suldal og selv om jeg aldri har fått opplevd skoti hølen håper jeg det kan finnes et ledig døgn der også en gang. Uansett hyggelig å følge med. Mye fine bilder og filmer her på siden. PS Noen som vet om en laksebørs for suldal på nett som fungerer?
› Forfatter: Knut
Opprettelses dato: 2009-08-13
Synes det blir litt feil når enkelte kommer med sleivspark. Agnar og resten av gjengen i Team Skoti har ordnet et tilbud for alle lakse intresserte, med kamrane de har plassert i hølen. At tekniske problemer skjer,........ det vet alle. Nei, hatten av for gutta som gir oss noen fine undervannsbilder av laksen.
› Forfatter: knut
Opprettelses dato: 2009-08-13
Leste feilmeldingen i fra VG nett. Tror det er de som har nylig oppdatert adobe som ikke får linken til å fungere, i følge VG. De anbefaler å bruke forige versjon, på egen risk.
› Forfatter: ?
Opprettelses dato: 2009-08-13
når blir det ordnett igjen ?
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2009-08-13
Det er en teknisk feil på VG,har gitt beskjed. Må vel svare Arne. Vi får ikke ett øre fra VG,hvis vi kjører kameraene gjennom nettsiden her blir det en forsinkelse og bildene kommer bare et og et. Når vi stenger her blir bildene på VG helt LIVE.
Side: 1 2


Quad Live Cam
Underwater camera
fiske.jpg
Google oversetter
 2020 sesongen er over. Det ble tatt 52-53 laks på valdet i år, vi må vel si oss fornøyd med...
Fra: 2020-10-01
Suldalslågen
  Det har i perioder vært tregt fiske,mye fisk ,men den ville ikke ta. Vi har funnet ut at vi ...
Fra: 2018-10-03
Forfatter: Bart
Vi øker effektiviteten din på Internett, sjekk tilbudet vårt i dag! http://www.softnetium.pl/
Fra: 2020-10-12