Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Hauger skilt og bilreklame

www.bilreklame.com
Gjestebok
› Forfatter: Stian
Opprettelses dato: 2009-07-30
Har hatt noen flotte dager i skoti! Oppfordrer alle som fisker der til å skrive i hytteboka, kjekt lesestoff!!!
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2009-07-28
Det er pga. det har regnet mye der borte,bekkene blir store og det medfører at vannet blir skittent. Elva har nok steget ca.40-50cm i løpet av natten tenker jeg. Elva er på vei ned ser jeg,da blir sikten bedre.
› Forfatter: laksefisker
Opprettelses dato: 2009-07-28
Hei :) Hvorfror er det så dorlig/farge på kamera i dag ?
› Forfatter: laksegal 38
Opprettelses dato: 2009-07-25
hei.må bare si at dette er en meget bra side.mange som har mye og lære av denne siden:)topp med web kamera i hølen.ser ut som en meget fin høl.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2009-07-22
Hei Kjetil. Dette kan vi sikkert diskutere utrolig lenge,men det har ingen hensikt. Vet ikke om du er en ivrig lakse fisker,men i den hølen kameraene står har vi fisket en årrekke og vet at det står fisk i hele hølen. Kameraene viser vel kun ca.1-2 % av hølen,vi fisker på samme måte som det er blitt fisket i Skoti i ca. 100 år. Guider som jobbet der på 50-60 tallet har vært med oss ned og fortalt oss om hvordan de fisket før. Vet ikke hvor mye du har fisket,men hvis du ser en laks som er oppe å viser seg å kaster på den, da vet du hvor den er, har du greid å få den ? det har aldri jeg greid.
› Forfatter: Kjetil
Opprettelses dato: 2009-07-22
Trur det var mandags ettermiddag/kveld eg observerte noen som bevist(virket sånn) fisket etter cameraene. Og selvfølgeleg er det en stor fordel å vite om det står fisk i hølen/valdet, da slipper en å fiske på tom høl/val og attpåtil vite hvor fisken står så øker en oddsene for å få fisk.Synest dere har en fantastisk fin hjemmeside,elv og veldig spennende undervanns camera, men er bekymret for att disse web camerane kan bli misbrukt.Vet om flere elver som har/planer om å installere cameraer.Synest laksefiske skal basere seg på laksefiskerens evne og vilje til å lære seg elven/hølen å kjenne via egne observasjoner og råd fra kjentfolk.Det hadde vært mye bedre å stenge den delen av elven/hølen som har web camera for fiske da hadde det hele virket mer troverdig og kunne ikkje misbrukes.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2009-07-22
Til Kjetil. Vi fisker aldri bevist på fisk vi ser,det har ingen hensikt,den tar ikke mer selv om vi vet hvor den står.Det har vært et unntak,i kamera 1 har det stått en opptrettslaks som vi gjerne skulle hatt ut av elven,håper du er enig i det. Men det har ikke lykkes,da skjønner du kanskje hva jeg mener med at du ikke har noen fordel av å vite hvor den står. Jeg har enda aldri fått laks som står foran kamera.
› Forfatter: JTSuited
Opprettelses dato: 2009-07-21
Hei Den fisken som står i camera nå er vell en Oppdretts Laks. Er ganske blank og har rett hale finne.
› Forfatter: Kjetil
Opprettelses dato: 2009-07-21
Har følgt med fiske en stund og det virker som dere bruker kameraene bevist når dere fisker.Her dere skjerm i gapahuken eller? Synest ikkje det er helt riktig ovenfor laksen ,lurer på om det er lovlig og?
› Forfatter: Jan S (porsgrunn)
Opprettelses dato: 2009-07-20
Lykke til gutta ;-) sitter og ser på dere nå, fra jobb :-D Fantastisk moro med disse kameraene, bare synd de blir mørke på natta :-(
Side: 1 2


Quad Live Cam
Underwater camera
fiske.jpg
Google oversetter
 2020 sesongen er over. Det ble tatt 52-53 laks på valdet i år, vi må vel si oss fornøyd med...
Fra: 2020-10-01
Suldalslågen
  Det har i perioder vært tregt fiske,mye fisk ,men den ville ikke ta. Vi har funnet ut at vi ...
Fra: 2018-10-03
Forfatter: Bart
Vi øker effektiviteten din på Internett, sjekk tilbudet vårt i dag! http://www.softnetium.pl/
Fra: 2020-10-12