Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Hauger skilt og bilreklame

www.bilreklame.com
Gjestebok
› Forfatter: Agnar.
Opprettelses dato: 2008-11-19
Har undersøkt det med gytefisk telling,det blir ikke telling og det er ikke noe påbud om det. Vet ikke helt om dette ligger under DN eller Naturvernforbundet. Når det gjelder vannføring tror jeg ikke det er bra med jevn vannføring,det viser seg at det går mere fisk når det blir topper.Sånn er det også i små elver (Vikedal o.l.) Det var vist ikke fastsatt vannføring i sesongen 09 enda,men det vil helt sikkert bli variasjon,opp og ned.
› Forfatter: Gunnleiv
Opprettelses dato: 2008-11-18
Har fisket både på mer vann, mye mer vann 130kubikk. å nede på litt over 45 kubikk og det jeg liker best å fiske på 60kubikk. Jeg syntes elva e perfekt da. da synes jeg det ikke er for mye eller forliten vannføring. Og laksen går rett opp fossen, (det gjør den jo heile tiden). Suldalslagen er jo et Nasjonalt laksevassdrag, skal det ikke da være gytefisktellinger i vassdraget?. Trodde dette var pålagt?. Mvh Gunnleiv
› Forfatter: Agnar.
Opprettelses dato: 2008-11-17
Hei Gunnleiv. Det er masse laks i lågen,telleren var ikke i drift i laksetrappa,men det gikk opp mye fisk etter fiskesesongen. Når det gjelder vannstand i fiskesesongen er den fastsatt, den går fra 72m3/s ned til 58m3/s fordelt på en uke ut fra Suldalsosen. Tilsig er det ingen som har kontrol på,men noe vil det jo bli ,avhengi av nedbør. Har jo opplevd noe nedbør for å si det pent. Vet ikke hvor du fisker i lågen,hvorfor ønsker du 60m3/s ? Agnar
› Forfatter: Gunnleiv
Opprettelses dato: 2008-11-17
hei. Noen som vet hvordan reguleringen av vannstanden neste år skal vare? og hvordan det står til med fisk i elva nå etter sesongen?, har nok gått opp en del laks etter sesongen. kunne godt tenkt meg å hatt et fast utslepp i sesongen på 60Kubikk
› Forfatter: Kleepperen
Opprettelses dato: 2008-11-16
Linnie! Hold deg vekk fra Agnar! Han er opptatt med viktigere ting enn kvinnfolk. Naturopplevelser, kameratskeap, dugnadsånd, storlaks på kroken: kunne du konkurrere med det? Lykke til med jakten på "den store".
› Forfatter: Linni K.
Opprettelses dato: 2008-11-14
Agnar du er konge! Jeg fikk tips om siden din fra en venninne. Du er bare helt vidunderlig flink til å synge! Jeg er ei 41 år gammel glajente som absolutt kunne tenke meg å møte deg.. Er du singel forresten? Takk for skikkelig underholdning!
› Forfatter: Christian Hope
Opprettelses dato: 2008-11-11
Hei Agnar.Kanon bra film på forsiden nå. Det hadde vært kult om Leif og kompissane hadde kommet til Sand neste år. Men hvist de ikke kommer stiller vell "Agnar og kompissane" opp istedenfor.:-)
› Forfatter: Sigvart
Opprettelses dato: 2008-11-10
Agnar du legger vell opp flere sanger på fremsiden? :)
› Forfatter: Øyvind V
Opprettelses dato: 2008-11-09
Kjempecoool film på forsida nå! Leif og kompisane stiller vel som backing til ein så fantastisk sanger i Skoti neste år! Ser fram til julebord på Stryken!
› Forfatter: Agnar.
Opprettelses dato: 2008-11-06
Det er bare et problem Jan Egil, vedrørende video fra sesongen 08, jeg har ingen. Det har desverre ikke blitt noe filming av laks fra min side i år. De gangene vi (jeg) har fått laks har jeg selvfølgelig glemt kamera. Hvis noen har noen snutter vil jeg gjerne ha dem å legge inn. De behøver ikke å være fra Hiim,gjerne fra andre vald i Suldalslågen. Jeg beklager så mye,men lover å komme sterkere tilbake neste år. Send meg gjerne video eller bilder fra Suldal, tar imot med stor takk. Agnar.
Side: 1 2


Quad Live Cam
Underwater camera
fiske.jpg
Google oversetter
 2020 sesongen er over. Det ble tatt 52-53 laks på valdet i år, vi må vel si oss fornøyd med...
Fra: 2020-10-01
Suldalslågen
  Det har i perioder vært tregt fiske,mye fisk ,men den ville ikke ta. Vi har funnet ut at vi ...
Fra: 2018-10-03
Forfatter: Bart
Vi øker effektiviteten din på Internett, sjekk tilbudet vårt i dag! http://www.softnetium.pl/
Fra: 2020-10-12