Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Hauger skilt og bilreklame

www.bilreklame.com
Gjestebok
› Forfatter: Pieter
Opprettelses dato: 2008-10-27
Beklager at kameraene er/har vært ute, det er ikke bare lett å styre alt (fysisk), når du befinner deg 4000 km unna Pieter
› Forfatter: Agnar.
Opprettelses dato: 2008-10-22
Hei Leif A. Det ser virkelig stygt ut for neste sesong,alle som har vært der før vil tilbake,ditt gamle firma ville også tlbake. Jeg har ikke glemt deg,hvis det skulle dukke opp noe,ringer jeg. Skulle hatt Team Sahara der også.
› Forfatter: Leif A. Steen
Opprettelses dato: 2008-10-22
Denne siden er rett og slett veldig bra. Må da være av interesse for flere å sponse dette. Team Sahara er nok interessert f.eks. Men si meg; er sesongen 2009 utsolgt allerede?
› Forfatter: BirgerB
Opprettelses dato: 2008-10-20
går mye gråve lakser forbi om dagene ser eg!fantasktisk flott side:)
› Forfatter: gladlaksen :-)
Opprettelses dato: 2008-10-17
En masse fisk i kulpen i går og plutselig så virker ikke kamerane lenger....... Noen som tester om de biter.... ;-)
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2008-10-14
Hei Jan Egil. Det er klart det hjelper på motivasjonen når vi ser mye fisk i kameraene,selv om den ikke vil bite. Før sa folk " det er ikke fisk i elva " når de ikke fikk noe. Nå sitter vi i gapahuken å ser laks på monitoren, da er det ikke lett å si det ikke er fisk. Det blir ekstra tenning når du ser laksen komme inn i hølen. Det er hyggelig at folk setter pris på dette,men det koster mye penger, så er det noen der ute som kunne bli med å sponse så er de hjertelig velkommne til det. En fin dag til dere alle.
› Forfatter: Jan Egil
Opprettelses dato: 2008-10-14
Sett masse fisk på kamera i dag, ser ut som rene akvarie i den hølen jo ! Ikke rart sesongen 2009 er utsolgt...((-: Knall moro å følge med på oppgangen på denne måte, skikkelig bra vald som jeg helt klart kunne tenkt meg en tur til.
› Forfatter: K.Fredrikson
Opprettelses dato: 2008-10-12
Det jeg mener med att dere er noen egoister er att dere ønsker kun fluefiske i elvene og det blir feil. Jeg kjenner fiskere som har prøvd og lære seg fluefiske men som gir opp pga. de ikkje får det til og da må det kunne respekteres att de ønsker og fiske med annet redskap. Når det gjelder makkfiske så er det bare tull att dette ødeleger flere fisker enn med noe annet redskap. Jeg har selv både fått fisker med flue og sluk sittende fast som hadde gjort att disse fiskene ville dødt, jeg ahr også fått mange fisker der fluen måtte skjæres løs og fisken kunne ikkje settes ut igjen, selv om det var det som var ønskelig. Det som er det viktigste for villaksen nå er att alle som fisker etter den uansett redskap i elven, står sammen mot oppdrettsnæringen og lakselusen slik att vi og de som kommer etter oss forsatt kan fiske laks og få de opplevelsene som vi har hatt. Ellers så er det masse laks og se på kamera deres etter sesong slutt så dette lover bra for fremtiden. Jeg tror heller ikkje vi er så uenige når det gjelder framtiden for laksen og dens forvaltning. ha ein god vinter.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2008-10-10
Hei Fredrikson. Var leit du mener vi er noen egoister, vet ikke helt hvorfor ? Vi er vel alle mest opptatt av samholdet og opplevelsen ved å være ute i naturen og ved elva. Håper jeg. Det med mark fiske er sikkert helt topp for noen,men det blir vanskelig å sette ut igjen og fiske til klekkeriet hvis det fiskes med mark, det er du vel enig i. Jeg prøver å gjøre alle til lags,men det er ikke alltid like lett. Vi kan vel ha forskjellig syn på ting uten å være egoister, eller. Det viktigste er å forvalte elven på best mulig måte, så vi kan kose oss mange år fremover. Du er vellkommen innom for å slå av en prat når du er i Suldal, ikke sikker på om vi er så veldig uenige. Ha en fin helg alle der ute.
› Forfatter: K.Fredrikson
Opprettelses dato: 2008-10-09
Dere er noen store egoister. Laksefiske er for ALLE , det som er viktig er att døgnkvoten ikkje overfiskes, da er spiller det ingen rolle om du får den på flue,sluk eller makk. Jeg er temmelig sikker på att dere også begynte med makkefisk når dere begynte og fiske etter laks, om ikkje så må dere være ganske spesielle. Laksefiske er også ein naturopplevelse som IKKJE skal være forbeholdt noen få resurssterke (Pengefolk) men også for den vanlige mannen. Om dere tror att jeg er ein som bare fisker med makk så tar dere feil , jeg fisker mest med flue, men når jeg fikk interessen for laksefiske begynte jeg med makk og sluk slik som nesten alle begynner. Jeg har også fisket i suldal i nesten 30 år både i gode og dårlige tider og fisker der forsatt. men jeg synes det hadde vært fint med laksefestival igjen og det hadde vært fint om fisken som ble tatt kunne brukes som stamfisk. men festivalen Bør være for alle de som fisker og ikkje forbeholt de som fisker med flue. Jeg er også enig med deg agnar att de kunne forlengt sesongen med 14 dager, for der er masse fisk som kommer på elva når sesongen er slutt. Så til slutt la folk fiske med det redskapet som de ønske om det er flue ,sluk eller makk, det er naturopplevelsen som teller det er ikkje og få mest mulig fisk.
Side: 1 2


Quad Live Cam
Underwater camera
fiske.jpg
Google oversetter
 2020 sesongen er over. Det ble tatt 52-53 laks på valdet i år, vi må vel si oss fornøyd med...
Fra: 2020-10-01
Suldalslågen
  Det har i perioder vært tregt fiske,mye fisk ,men den ville ikke ta. Vi har funnet ut at vi ...
Fra: 2018-10-03
Forfatter: Bart
Vi øker effektiviteten din på Internett, sjekk tilbudet vårt i dag! http://www.softnetium.pl/
Fra: 2020-10-12