Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Hauger skilt og bilreklame

www.bilreklame.com
Gjestebok
› Forfatter: Gøran Telenius
Opprettelses dato: 2008-01-24
Gratulerer med en fantastiskt flott side, man blir litt smårar av alle flotte bilder og filmklippen. Agnar jeg vil takke deg og den fantastiskt hyggelige gjengen din som jeg har hatt stor glede av og fiske sammen med og bli kjent med. Jeg håper og har tro på att i år får vi se en på over 20kg i skoti og selvfølgelig er det jeg som tar den. Jeg gleder meg også til og bidra med både kokkelering og ferdigstillelse av ny basecamp. Menyen er klar! Skitt fiske Gøran.
› Forfatter: Jan-Erik Olufsen bestwebdesign.no
Opprettelses dato: 2008-01-24
Må bare si at du har gjort en kjempejobb med selv å legge inn bra innhold i siden din. Det er tross alt bare ca. 20 dager siden vi begynnte å utvikle siden. Når du i tillegg nå har fått lagt ut flere filmer må jeg nok bruke nettsiden din som en av mine referansejobber. Det eneste du nå mangler er å benytte webshopen som også ligger klar til bruk.... :) Gleder meg til filmkameraene dine er på plass så vi kan lage live film inn i systemet til nettsiden din. KEEP UP THE GOOOOOOD WORK!
› Forfatter: Frode Aakre
Opprettelses dato: 2008-01-23
Uff., no blei eg sjuk i kroppen.,., gler meg veldigt til sesongen:-) Flott side. ( det er ofte ei mangelvare)
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2008-01-22
Setter pris på å få inn flere innleg/fiskehistorier. Det er bare å skrive å sende meg dem på mail. Kjempe fin historie fra Jan Horne, den ligger på ,siden : Innlegg/fiskehistorier.
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2008-01-20
Helt enig med deg Tom,gleder meg til fiske å jakt til høsten. Vi har hatt mange fine dager i fjellet sammen og håper vi kan få mange flere i årene som kommer.
› Forfatter: Tom P.
Opprettelses dato: 2008-01-20
Skulle ikke tro at man skulle lengte til høste allerede! Her blir man jo helt satt ut. Denne nye Team Skoti siden er helt topp. Ser frem til at undervannskameraene blir aktive igjen. Flotte bilder fra elva og heiene. Når det gjelder de to guttene øverst til høyre på banneret, bør de heller byttes ut med et par Suldals mange nydlige jenter.
› Forfatter: Torfinn
Opprettelses dato: 2008-01-19
Dette ser da riktig flott ut Agnar! Gleder oss til forsettelsen og nå er det jo snart ny sesong med nye muligheter. Måtte det bli en 15kg+ på deg i år :-)
› Forfatter: Sandskokkane
Opprettelses dato: 2008-01-19
Gratulerer med flotte nettsider. Du er en fantastisk ambasadør for oss i Suldal. Bildene er jo slik at vi må ta oss en runde og oppleve naturområdene vi har her på ny.. Stå på og gleder oss til høsten..
› Forfatter: Agnar
Opprettelses dato: 2008-01-18
Tusen takk til alle for fin omtale, er veldig godt fornøyd med dem som har laget siden. De som omtaler seg selv som hom---- på toppen,det er feil de er ikke det,det vet jeg. De skal nok få være der,de passer fint inn i bilde og landskapet.
› Forfatter: Jan H
Opprettelses dato: 2008-01-18
Grattis med ny nettside Agnar, fin bakgrunn, flotte bilder og masse bra info. Blir vel mulighet og få lagt inn på noen historier når det lir på? Anngående forside-bilde så er eg enig med Øyvind at det burde vært sjefen sjøl men legg merke til at armene mine henger rett ned, så eg kan til nød gå med på (t)omsingane :)
Side: 1 2


Quad Live Cam
Underwater camera
fiske.jpg
Google oversetter
 2020 sesongen er over. Det ble tatt 52-53 laks på valdet i år, vi må vel si oss fornøyd med...
Fra: 2020-10-01
Suldalslågen
  Det har i perioder vært tregt fiske,mye fisk ,men den ville ikke ta. Vi har funnet ut at vi ...
Fra: 2018-10-03
Forfatter: Bart
Vi øker effektiviteten din på Internett, sjekk tilbudet vårt i dag! http://www.softnetium.pl/
Fra: 2020-10-12